Pròtesis dentals

 
Las prótesis dentales, son aquellas estructuras fijas o removibles, que incorporamos en nuestro boca cuando tenemos ausencia de una o varias piezas dentales.
Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Les pròtesis dentals, són aquelles estructures fixes o amovibles, que incorporem en el nostre boca quan tenim absència d'una o diverses peces dentals.
Les pròtesis fixes i amovibles les hem de dividir en dos grups:
 
  • Pròtesi sobre dent natural
    • Amovible: són aquelles que s'han de llevar per a higienitzar després de cada ingesta.
    • Fixes: són aquelles que requereixen una preparació de la dent o de les dents adjacents, per a poder cementarlas perquè no es moguin. I requereixen una higienització específica.
  • Pròtesi sobre implants
    • Amovibles : són aquelles amb les quals rehabilitem arcades completes. Amb un nombre menor d'implants podem crear pròtesis completes amb un ancoratge semi fix que millorar la qualitat de vida del pacient, ja que no es mou durant la masticació. S'hauran de llevar per a higienitzar després de cada ingesta.
    • Fixes: amb un nombre específic d'implants,  podem reemplaçar una dent perduda, trams de l'arcada o arcades completes. Aquest sistema només es pot desmuntar per l'especialista i requereix una higienització i manteniment específic.

 
Pròtesi fixa
Pròtesi híbrida
Pròtesi amovible
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...